mix av OL och stiglöpning (03/10/2010)
Category: Träning
Map/area: Stensätra
Distance: 9.45 km
Time: 86:01
Average HR: 150
Maximum HR: 175
Efter en vilovecka så var det åter dags att röra på sig idag. Det var faktiskt rejält spritt i benen, och vilopulsen i morse var nere i 42, så vilan har nog vart bra.

Sprang med tumkompass för första gången i hela mitt liv! Om jag inte provat det på något läger när jag var ett litet barn. Körde den gamla skärmjaktsbanan baklänges. Stämplade visst vid fel sänka vid fyran och hittade aldrig trean :-)

Jag sprang på lite mellan fyran o trean och när jag var framme vid det mörkgröna rakt söder om 3an, trodde jag att jag var 200 m sydost där gröna började. När jag sen kom igenom det gröna och kom ut i vanliga skogen, ändrade jag mig och trodde att jag var längre söderut, i den raka beståndsgränsen till det mörkgröna. Så rusch norrut mot stigen... och stigen till vänster och sedan nordväst mellan stigen och det gröna. Stod i kolbotten och tog ny riktning därifrån. Många fel som blev rätt där. Hittade inte kontrollen och bestämde att gå norr till stigen och sen österut mot tvåan. Även detta stämde dåligt men jag känner igen mig lite bättre där kring skidspåret så jag hittade till tvåan trots att jag var fel ute från början. Jag insåg inte förrän jag ladde upp rutten att allt detta tokeri hade försiggått i skogen idag. Jag trodde bara att jag helt enkelt inte hittade punkthöjden men det slog mig inte att jag letat på helt fel ställe!

Tid: 01:26:01
Färdtid: 01:19:05
Distans: 9,25 km
Avg Moving Pace: 08:32 min/km
Bästa tempo: 03:54 min/km
Medelpuls: 149 slag/min
Maxpuls: 175 slag/min
Show comments (0)
 
mix av OL och stiglöpning (03/10/2010)