Allemansluffen i efterhand (09/06/2013)
Category: Träning
Map/area: Västanhede
Distance: 6.38 km
Time: 60:05
Average HR: 161
Maximum HR: 173
60 minuters OL-jogg. Det är mer orientering på luffenbanorna nuförtiden! Det är bra det.

10:an var den som blev mest besvärlig för min del. Jag såg tornet på väg in mot kontrollen, men lyckades visst inte med riktningen i alla fall. Sprang upp hela vägen till tornet och tog om riktning därifrån. Den var rejält nedtryckt i riset, så den hade man nästan kunnat sprungit rakt över utan att se den.

Jag fick dra rutten rätt mycket för att få den att stämma med vägar och andra punkter som jag vet att jag passerade idag. Men den är nog ganska rätt nu.

Jag tyckte inte att jag var så där långt söder om ettan när jag svängde norrut, men bevisbördan är rätt stark, så jag får nog ge mig på den punkten.

Till fyran hade jag inte tänkt springa ut till rågången, men det såg så eländigt ut upp i backen så jag valde att följa höjdkanten norrut. Därav den giren. Jag hade inte heller tänkt följa rågången till den svängde, men så blev det av bara farten, fast det inte var någor fart att tala om :(

I övrigt ok. Det är lättare att orientera när man inte springer sig helt trött. Tittar mer på karta och kompass och då är det inte så himla krångligt.

Tid 60:04
Löpt distans 6,34 km
Banlängd 5,3 km (tror jag det stod)
Show comments (0)
 
Allemansluffen i efterhand (09/06/2013)